Λ Ε Μ Ε Ο Χ Ι

Λ Ε Μ Ε  Ο Χ Ι

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ου Αντιρατσιστικού- Αντιφασιστικού Φεστιβάλ‏

Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιούμε το 3ο Αντιρατσιστικό- Αντιφασιστικό Φεστιβάλ στη Νάουσα, στο Κέντρο Τεκμηρίωσης Βιομηχανικής Κληρονομιάς "ΕΡΙΑ". Το περιεχόμενό του δένει τον αντιφασισμό με επίκαιρα θέματα.
   ΠΡΩΙ, ώρα 11π.μ. έως 3μ.μ.: ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, επικεντρωμένες στην ενέργεια και το νερό. Είναι φοβερό το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας! Αγαθά που θεωρούνται αυτονόητα κοινωνικά αγαθά, παραχωρούνται στο ιδιωτικό κεφάλαιο, με όλες τις επιπτώσεις που έχει αυτό, καθώς το κέρδος μπαίνει πάνω από τις ανάγκες των πολιτών.
   ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΏΡΑ 7μ.μ.. έως 10μ.μ.: Αγροτικό ζήτημα και φασισμός. Το αντιδημοκρατικό Σύμφωνο Ελεύθερου Εμπορίου ΤΤΙΡ επιδιώκει το πέρασμα αμερικάνικων μεταλλαγμένων και επικίνδυνων προϊόντων, ερήμην των λαών και κυβερνήσεων της Ευρώπης. Παράλληλα, η Κοινή Αγροτική Πολιτική, τα εμπάργκο, οδηγούν στην καταστροφή την αγροτική μας παραγωγή, και ειδικότερα της περιοχής μας, με τεράστιες οικονομικές επιπτώσεις και προέκταση στην επιβίωση όλων μας. Αυτά τα φαινόμενα οδηγούν την κοινωνία μας στη φτωχοποίηση και, μέρος της, στο φασισμό.
   Θέλουμε να συζητήσουμε και να οργανώσουμε, από κοινού τους αγώνες μας.
   ΜΕΤΑ, ως τιςώρα 12 μ.μ. θα ψυχαγωγηθούμε  με μουσική παρέα. Μαζί μας, κινήματα και φορείς με έκθεση της δράσης τους και πληροφόρηση.
   Παράλληλα, ώρα 6 έως 7 μ.μ., στον ίδιο χώρο, πραγματοποιούν ενημερωτική συνέλευση οι ελεύθεροι επαγγελματίες της περιοχής μας.

  Οργανωτική Επιτροπή 3ου Φεστιβάλ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου