Λ Ε Μ Ε Ο Χ Ι

Λ Ε Μ Ε  Ο Χ Ι

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Όταν οι ειδήσεις επιβεβαιώνουν αυτά που έχει πει η ΡΑΕ το 2012 και ο ΑΔΜΗΕ το 2013... Να δούμε πότε θα το μάθουν και στο ΣτΕ

ΠΗΓΗ: http://archaeopteryxgr.blogspot.gr

Το πιο ενδιαφέρον σε αυτή την ανάρτηση είναι ότι η ΡΑΕ έχει πει ευγενικά, αλλά το έχει πεί, από τον Νοέμβριο του 2012 ότι οι συνθήκες στην αγορά έχουν αλλάξει, και ότι έχουμε μάθει από την εμπειρία μας, ότι οι ΑΠΕ είναι χμμμ... εεεε.... γκούχου-γούχου... μάπα.  Ο ΑΔΜΗΕ το είπε λιγότερο ευγενικά, ένα χρόνο αργότερα. Μία από τις συνθήκες που δεν ανέφερε η ΡΑΕ ότι άλλαξαν, είναι ότι τα δικαιώματα άνθρακα που ήταν η δικαιολογία των ΑΠΕτεώνων, ...χάθηκε. Κεφαλικός φόρος είναι. Οι κεφαλικοί φόροι πραβιάζουν τα περί βιωσιμότητας, αειφορίας και Δημοσίου συμφέροντος, που θα έπρεπε να ενδιαφέρουν το ΣτΕ. Οι ειδήσεις τα έλεγαν αυτά πριν το 2012, και τώρα επιβεβαιώνουν την ΡΑΕ και τον ΑΔΜΗΕ.  Ακούει κανείς στο ΣτΕ;  Άααα... ξέχασα... Δεν ασχολείται με την ουσία το ΣτΕ.
 
Η ίδια η ΡΑΕ λέει ότι άλλαξαν οι συνθήκες και έμαθε καινούργια πράγματα από τότε που έδωσε άδειες. Και ότι χρειάζεται ενεργειακός σχεδιασμός, που προφανώς δεν υπήρχε όταν έδωσε τις άδειες. Η ΡΑΕ τα λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου