Λ Ε Μ Ε Ο Χ Ι

Λ Ε Μ Ε  Ο Χ Ι

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

“Ταλαιπωρούνε τον κόσμο άδικα”: Αναβλήθηκε η δίκη των 17 πολιτών που υπερασπίστηκαν το Αποπηγάδι – Πάνω από 1.000 υπογραφές σε λίγες ημέρες στο Ρέθυμνο

ΠΗΓΗ: http://agonaskritis.gr



Αναβλήθηκε η δίκη στα Χανιά των 17 πολιτών που πριν από 4 περίπου χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 19 Απριλίου του 2010 στάθηκαν μπροστά από τις μπουλντόζες υπερασπιζόμενοι τις περιουσίες, και την ιστορία του τόπου τους.
Η αναβολή οφείλεται στη μη παρουσία των τριών μαρτύρων κατηγορίας μηχανικών της εταιρείας “Αιολική Μουσούρων Α.Ε.”, η οποία είναι και θυγατρική της γαλλικής πολυεθνικής EDF.
Τρομερή ταλαιπωρία
Για άλλη μια φορά υπήρχε τρομερή ταλαιπωρία, αφού στο δικαστήριο έχουν οδηγηθεί και άνθρωποι μεγάλοι σε ηλικία με σοβαρά προβλήματα υγείας. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 81χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του και ο οποίος τα τελευταία 3 χρόνια σέρνεται διαρκώς στα δικαστήρια από την εταιρεία.
Να σημειώσουμε ότι οι κάτοικοι είναι από Κάντανο, Στούρνα, Δρυς, Σέμπρωνα, Αγριλέ και Παλιά Ρούματα, χωρία που ανήκουν σε τρεις επαρχίες του νομού Χανίων και πιο συγκεκριμένα από τις Επαρχίες Σελίνου, Κισσάμου και Κυδωνίας.
Να αναφέρουμε επίσης ότι έξω από το δικαστήρια υπήρχαν αλληλέγγυοι από τα Χανιά αλλά και μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που ξεκίνησε από το Ρέθυμνο ειδικά για να συμπαρασταθεί στους 17.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου