Λ Ε Μ Ε Ο Χ Ι

Λ Ε Μ Ε  Ο Χ Ι

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς

   Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την επιτροπή αγώνα κατοίκων και φορέων κατά της εγκατάστασης ανεμογγενητριών στα Πιέρια Όρη στη περιοχή της Μηλιάς.
Με χαρά λάβαμε την πρόσκληση για συμμετοχή στην πρωτοβουλία σας σχετικά με την δημιουργία Παννελαδικού Μετώπου κατά των ανεμογεννητριών.
Μιας απάτης αποδεδειγμένης πλέον στο όνομα της δήθεν "πράσινης ανάπτυξης" που σκοπό έχει μόνο το κέρδος για ολίγους και γνωστούς μεγαλοκαρχαρίες της χώρας και την καταστροφή των ορεινών όγκων της Ελλάδας.
Για προσωπικούς λόγους και για λόγους ανωτέρας βίας δεν θα μπορέσει κάποιος από τα μέλη της επιτροπής να βρεθεί κοντά σας σήμερα σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια που κάνετε και μπράβο σας για αυτό, δεσμευόμαστε όμως οτι σε μια επόμενη συνάντηση θα είμαστε παρόν.
Εμείς σαν επιτροπή αγώνα έχουμε έρθει ήδη σε επαφή με τους συναγωνιστές της Λάρισσας σχετικά με την περίπτωση του Αιολικού Πάρκου στον Κίσσαβο και συμφωνήσαμε οτι πρέπει να γίνει μια οργάνωση σε πανελλαδικό επίπεδο ώστε να δυναμώσει η φωνή μας και το δίκιο μας.
Το Βέρμιο όπως και τα Πιέρια αποτελούν για τους κατοίκους τον περιοχών "πλούτο". Με δυνατότητες ανάπτυξης ήπιας μορφής και με προοπτικές για απασχόληση και τουρισμό, και οχι να τα κάνουμε βιομηχανικές περιοχές με παλιοσίδερα και μπετόν που δεν θα προσφέρουν τίποτα ούτε στις τοπικές κοινωνίες ούτε στην ανάπτυξη γενικότερα της χώρας.
Συγχαρητήρια και πάλι για την πρωτοβουλία σας και καλούς αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου