Λ Ε Μ Ε Ο Χ Ι

Λ Ε Μ Ε  Ο Χ Ι

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Πάντα ΨΗΛΑ!

Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι,
Ως μέλη του Ορειβατικού τμήματος του ΕΟΣ Νάουσας, πιστοί στις αρχές που μας διέπουν, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι στο πολύ μεγάλο και σοβαρό ζήτημα της εγκατάστασης του φαραωνικού αιολικού πάρκου στο Βέρμιο που ανακινείται και πάλι.
Για το λόγο αυτό την Δευτέρα 1/6, στα γραφεία του συλλόγου, οργανώσαμε ενημερωτική συνάντηση με καλεσμένο τον «φορέα»ΣΟΣ  ΒΕΡΜΙΟ  όπου είχαμε την ευκαιρία να γνωρίζουμε το ζήτημα, να συζητήσουμε γι αυτό και τελικά να ανανεώσουμε το ραντεβού για περαιτέρω ενημέρωση και δράση επί του τεράστιου αυτού θέματος.

Εμείς, οι άνθρωποι του βουνού, τα μέλη του Ορειβατικού τμήματος του ΕΟΣ Νάουσας ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ και το δηλώνουμε. ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ για την επικείμενη ολοκληρωτική καταστροφή του Βερμίου που θα επηρεάσει ανεπίστρεπτη τις ζωές μας.
Ως άνθρωποι βαθιά ταυτισμένοι με την φύση υποσχόμαστε πως θα δώσουμε αγώνα. Χωρίς «ταμπέλες» και υπό την μόνη σκέπη του κοινού συμφέροντος για την σωτηρία του βουνού. Σύντομα θα οργανώσουμε τις επόμενες δράσεις μας και σας καλούμε να συμπορευτείτε μαζί μας στον αγώνα, αρχικά, για ενημέρωση.
Πάντα ΨΗΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου